Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Odamızı Ziyaret Etti

17 Temmuz 2018
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Ümit Türek ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’a makamında iade-i ziyarette bulundu. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ümit Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezen Şenay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Muzaffer Topbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karanfilci, Akın Saadettin Gezgin, Galip Berk, Hüseyin Hasacar, Serhat Çetin ve  Tevfik Aslaner ile bir araya gelen Başkan Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni oluşan meclis ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Yılmaz, “Yoğun iş temposu içinde bizleri ziyaret eden  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ağırlamaktan mutluyuz” dedi.

Başkan Ergün ise, “Yakın bir süre içinde Ticaret ve Sanayi  Odası’nın yönetimine ve başkanlığına seçilmiş olmanızdan dolayı şahsım ve Büyükşehir Belediyesi adına bir kez daha tebriklerimi sunarım. Allah utandırmasın. Yapılan ziyaretimiz iade-i ziyaret kapsamındadır, başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de diğer kurumlarla olduğu gibi işbirliğimiz devam eder. Bulunduğumuz makamlar hizmet makamları. Vatandaşımıza, insanımıza, Manisalı hemşerilerimize en iyi hizmeti sunabilmek. Ortak noktalarımız neler olabilir, bunları zaman ve süre içinde tartışırız, görüşürüz, istişare ederiz. En güzelini en iyisini aktarabilirsek, bizim için gurur vesilesi olur. Bizlere, insanlarımıza mutluluk verir. Allah her zaman yardımcınız olsun, kolaylıklar versin, temennimiz budur” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, günün anısına karşılıklı hediye takdiminde bulundu.