Almanya`da İş Yapabilmenin Püf Noktaları Anlatıldı

28 Haziran 2018

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik bilgilendirme toplantılarına bir yenisini daha ekledi. Odanın Haziran ayı etkinlik programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası'nda Bremen Invest (Bremen Ticaret Odası Yatırım Ajansı) işbirliği ile Bremen Invest Türkiye Direktörü Erol Tüfekçi'nin sunumuyla ‘Almanya’da İş Yapma’ bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda tam gün süren ve ücretsiz olarak düzenlenen  toplantıda, Bremen Invest Türkiye Direktörü Erol Tüfekçi  firma temsilcileri ile birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Tüfekçi, görüşmelere katılan firma temsilcilerine   ‘Almanya’da firma nasıl kurulur?, Yurt dışına açılmanın fayda ve avantajları nelerdir?, İhracata olumlu etkisi nedir?, Yurtdışı teşviklerinden nasıl yararlanılır?’ konuları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Almanya’da iş yapan veya yapmayı düşünen firmaların temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği ve bire bir gerçekleşen görüşmelerin oldukça faydalı olduğunu belirten katılımcılar, böyle bir imkanı sunduğu için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ve vermiş olduğu bilgiler için Bremen Invest Türkiye Direktörü Erol Tüfekçi’ye teşekkür ettiler.