Bir An Önce Ekonomiye ve Reformlara Odaklanılması Gerekiyor

25 Haziran 2018

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini değerlendirdi. Başkan Yılmaz, yüksek bir katılım oranıyla gerçekleşen seçimlerde milletin iradesini özgür ve hür biçimde sandığa yansıttığını belirterek, bir an önce ekonomiye ve reformlara odaklanılması gerektiğini söyledi.

Yüzde 87.7 katılım oranıyla gerçekleşen seçimlerden başarıyla çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakını tebrik eden Başkan Yılmaz, ‘Yeni hükümet sistemi ile Türkiye için yeni bir dönem başlamıştır. Bu dönemde Manisa iş dünyası olarak her zaman olduğu gibi ekonomimizin çarklarını döndürmeye, güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. İş dünyası temsilcileri olarak yeni oluşacak hükümetimizden öncelikli beklentimiz, bir an önce ekonomiye ve reformlara odaklanılması gerektiğine inanıyoruz. İş dünyamızda heyecan oluşturan yeni reformların ve teşvik paketlerinin önümüzdeki dönemde de hayata geçirilmesini bekliyoruz. Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleşen 24 Haziran seçimlerin sonuçlarının şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.