Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü Ziyaret Ettik

10 Mayıs 2018
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Ümit Türek  ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Manisa TSO Başkan Yardımcıları Arkın Şıktaşlı, Sezen Şenay, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Saddettin Gezgin, Galip Berk, Hüseyin Hasacar, Mehmet Ali Altınkuş, Tevfik Aslaner,  Genel Sekreter Filiz Kavaklı  ve Basın Danışmanı Gökmen Aytaç yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, Başkan Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Ergün, “Allah hayırlı görevler nasip etsin inşallah. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Yeni seçilmiş olmanız sebebiyle başta şahsınız olmak üzere yönetiminizi tebrik ediyorum. Demokrasi yarışında finali tamamlayanlar olarak sizleri tebrik ediyorum. Yabancı yerde değilsiniz. Burası sizin binanız. Bizlere bu imkanı sundunuz. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizi burada sürdürmeye çalışıyoruz. Yeni projemiz tamamlanana kadar burada hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yoğun temposu içerisinde kendilerini kabul etmesi nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkürlerini ileten Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, “Manisa TSO Türkiye’nin göz bebeği. Rahmetli Bülent Koşmaz başkanımızın ardından seçimle göreve gelen ilk yönetim. 7 Nisan 2018 tarihinde başlayan süreç 13 Nisan’da son buldu. Bizlerin kanunen ilgili çalışma sahaları belli. Şu bir gerçektir, düsturumuzdur ki sizlerden alacağımız güçle, önderliğinizle daha iyi işleri yapacağımız hepimiz tarafından benimsenmiş durumda. Manisa’da bu süreçte seçim atmosferinde bazı hadiseler yaşadık. Bunları geçmişte bıraktık. Bundan sonraki süreçte neler yapabileceğimizin düşüncesindeyiz” diye konuştu.