Yönetim Kurulumuz Vali Güvençer’i Ziyaret Etti

08 Mayıs 2018
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Ümit Türek  ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Manisa TSO Başkan Yardımcısı Sezen Şenay, Manisa TSO Muhasip Üye Muzaffer Topbaş, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Saddettin Gezgin, Ali Karanfilci, Hüseyin Hasacar, Serhat Çetin, Tevfik Aslaner ve Genel Sekreter Filiz Kavaklı yer aldı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz , seçim takvimini sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını belirtti. Başkan Yılmaz, Vali Güvençer’e Manisa TSO’nun seçimleri sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetlere ilişkin bilgi verdi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın  yerel paydaşlarla işbirliğine büyük önem verdiğini şehrin ve bölgenin gelişmesi açısından yapılacak çalışmalarda, Manisa TSO’nun her zaman  göreve ve işbirliğine hazır olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, ‘Öncelikle bize göstermiş olduğunuz nazik kabulünüzden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim. 7 Nisan tarihinde meslek komitesi seçimlerimizi tamamladık. Akabinde 13 Nisan da yönetim kurulumuzu oluşturduk.  Ve şuan ki yönetim kurulunda yr alan arkadaşlarımızla birlikte Manisa’yı kucaklama noktasında çalışmalarımıza başladık.  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası 1871 yılında kurulmuş, 1908 yılında tescil edilmiş ilimizin en büyük sivil toplum örgütlerinden birincisi. Manisa’ya kazandırmış olduğu çok büyük  hizmetler var. Bu noktada da sizin himayelerinizde, sizden alacağımız  güçle geçmişteki hizmetlerin en üst noktaya çıkarılması noktasında hep beraber bunu daha ileriye  taşıma azmindeyiz. Bu azim ve kararlılığımızın birinci sebeplerinden bir tanesi sizin şahsınızın ile yakın ilişkide olmamız. Ve vereceğiz destektir diye arkadaşlarımızla birlikte aynı düşünceyi paylaşıyorum. Tekrar nazik kabulünüzden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum’ dedi.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Mustafa Hakan Güvençer, ‘Ben de saygı değer başkanımın şahsında yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimize çok çok teşekkür ediyorum. Başkanım da çok veciz ifadelerle ifade ettiği üzere bizler sadece Manisalı olmak ya da Manisa’da olmanın ötesinde Manisa hizmetkarlığında tam anlamıyla birer yol arkadaşıyız, birer paydaşız. Elbette Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, gerek tüzel kişiliği ile gerekse temsil ettiği tüm üyeleriyle Manisa’yı Manisa yapan değerlerin başında geliyor. Manisa’nın üretim gücünü, ticaret gücünü, Manisa’yı seven insanların Manisa’ya ilişkin hayallerini bu oda temsil ediyor. Başkanımın da ifade ettiği üzere yüz yılı aşmış yaşı ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası hayatiyetini devam ettiriyor ama her değişiklik yeni bir başlangıç olma hasebi ile kurumlara da, yönetim birimlerine de yeni bir heyecan, yeni bir soluk getiriyor. Bir taraftan bugüne kadar Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Manisa’mıza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederken, öte yandan yönetim değişikliği ile oluşmuş heyecanın da Manisa’nın bir adım daha ileri gidebilmesi konusunda vereceği katkılar sebebiyle de arkadaşlarımıza başarılar, kolaylıklar, yol açıklığı dilemek gerekiyor. İnşallah büyük sorunları, krizleri, ihtiyaçları çözmek için değil, zaten son derece elverişli büyük kapasiteye sahip huzurlu, mutlu, güvenli barışık insanların yaşadığı Manisa’da çok daha iyi işler yapabilmek adına mesaimizi birleştiririz. Bu anlamda bizim öncelikle akli birlikteliğimiz, sonra kalbi birlikteliğimizde hiçbir sıkıntı yok. Bu akli ve kalbi birlikteliği iyi niyetle hep birlikte eyleme dönüştürebilirsek, bundan Manisa,  Manisa’dan da önce buna katkı veren bizler kazanırız. Ben arkadaşlarıma hem kolaylılar, başarılar diliyorum, hem de bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum’ diye konuştu.