Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ZEKA’nın Toplantısına Katıldı

02 Mayıs 2018

Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2018 yılı 4.dönem toplantısına Manisa ev sahipliği yaptı. Salihli Sardes Otel’de düzenlenen toplantıya Kütahya Valisi ve ZEKA dönem Başkanı Ahmet Hamdi Nayir, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Uşak Valisi Salim Demir Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Veli Oğuz  katıldılar. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’ın ilk kez yer aldığı toplantıda gündem de yer alan maddeler görüşülüp karara bağlandı.

Kütahya Valisi ve ZEKA dönem Başkanı Ahmet Hamdi Nayir toplantı öncesinde  yeni dönemde ajans yönetimindeki görevleri sona eren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’a ajansa sağladıkları katkı için teşekkür etti. Vali Nayir, Başkanlar Erbil ve Güral hatıra olarak Kütahya çinisi ile birlikte  Afyon mermerinde yapılmış satranç takımı hediye etti.