Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz’ın Berat Kandili Mesajı

30 Nisan 2018

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu hayırlı gecenin Yüce Yaradan'ın affına erebilmek için bir fırsat, tövbe ve dua zamanı olduğunu söyledi.

Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ramazan-ı Şerifin habercisi olan Berat Kandili, Yüce Yaradan'ın affına sığınma, kırgınlıkları giderme, kin, nefret ve intikam duygularını aşma zamanıdır.
Berat Kandili de diğer kandil gecelerimiz gibi her birimiz için, tefekkür, şükür ve yenilenme gecesidir. Bu özel gecede tüm Müslümanların, vicdani bir muhasebe yaparak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutarak, barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcayacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam Âlemi’nin mübarek Berat Kandili’ni kutlar, bu anlamlı gecenin gönüllerimizi aydınlatmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini dilerim.