Manisa Kazandı

Manisa iş dünyasının merakla sonucunu beklediği seçimlerden zaferle ayrılan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa’ya ve Manisa iş dünyasına yakışan bir seçim maratonunu başarıyla tamamladıklarını açıkladı. Manisa için azim ve gayretle çalışma heyecanı içerisinde olduklarını belirten Başkan Yılmaz, ‘Yönetim Kuruluna seçilen arkadaşlarımla birlikte üyelerimizin bize gösterdiği güvenin ve desteğin önemini değerini biliyoruz. Tüm üyelerimizi kucaklamak zorundayız. Ağır bir yükümlülük aldığımızın farkındayız. 27 yıllık tecrübemle birikimimle bu sorumluluğu yönetim kurulu arkadaşlarım ve meclis üyelerimizle birlikte başarılı  hizmetlerimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Üyelerimizle birlikte sanayisi ile, tarımı ile, turizmi ile büyüyen bir Manisa için hep birlikte çalışacağız. Seçim sürecinde beraber çalıştığımız arkadaşlarımıza,  oy veren, vermeyen,  kapısını ve gönlünü bize açan Odamıza kayıtlı tüm üyelerimize tüm Manisalı  hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kazan Manisa olmuştur’ dedi.

İlk tebrik Hisarcıklıoğlu’ndan

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Yılmaz’ı ilk tebrik eden TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu oldu. Seçimlerinin tamamlanması ve sonuçların açıklanmasının ardından Başkan Yılmaz’ı telefonla arayan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkanı Mehmet Yılmaz ve ekibini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti. Başkan Yılmaz Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na kendisine verdiği destek ve duyduğu güven için teşekkür etti.