Odamızın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz

13 Nisan 2018
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu ve Başkanlığı, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerini seçmek üzere bir kez daha sandığa gitti. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda  saat 10:00’da başlayan oy kullanma işlemleri saat 15.00’da sona erdi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni seçilen 65 Meclis Üyesinin tamamı oylamaya katıldı. İki başkan adayının mücadelesinde Mehmet Yılmaz pembe ve İdris Şendil beyaz liste ile seçime katıldı.

Seçim Kurulu Yetkilileri tarafından yapılan tasnif sonucunda Mehmet Yılmaz’ın  Yönetim Kurulu Başkanlığındaki liste 40 oy alırken, İdris Şendil’in listesine 25 oy çıktı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerinin kullandığı 40 oy ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Yılmaz’ın listesinde şu isimler yer aldı;

Asıl Yönetim Kurulu Üyeleri; Arkın Şıktaşlı, Sezen Şenay, Muzaffer Topbaş, Hüseyin Hasacar, Galip Berk, Serhat Çetin, Mehmet Ali Altınkuş, Tevfik Aslaner, Akın Saddettin Gezgin, Ali Karanfilci.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Atilla Altuntaş, Çağrı Tuatay, Onur Taylan, Hakan Kadayıfçılar, Naime Simsaroğlu, Mecit Çakır, Mehmet Ali Ok, Rifat Emin Uygur, Tankut Tansel, Alptekin Ballı.

TOBB Asıl Delegeleri; Çağrı Tuatay, Tamer Akkal, İsmail Çalışkan, Yahya Caymaz, Hüseyin Tuncer, Atilla Altuntaş, Hakan Kadayıfçılar, Hayati Dulman, Rifat Emin Uygur, İbrahim Akdoğan

TOBB Yedek Delegeleri; Ergül Öztürk, Tankut Tansel, Davut Türe, Alptekin Ballı, Mecit Çakır, Cemil Yakan, Gökay Budak, Burhan Yolcu, Naime Simsaroğlu, Mehmet Ali Ok

Disiplin Kurulu Üyeleri; Mehmet Baki Kılıç, Timur Özkan, Mustafa Yücel, Hasan Karabulut, Hakan Erdem.

Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri; Mecit Çakır, Alptekin Ballı, Mustafa İskeç, Sami Üstün.