Modeko Fuarı’nda Manisa Rüzgarı

08 Mart 2018

Türkiye’nin en önemli sektörel  organizasyonları arasında yer alan İzmir Mobilya Fuarı’na (MODEKO) Manisalı firmalar damgasını vurdu. Fuar İzmir’de29’uncu kez  kapılarını ziyaretçilerine açan fuarda, 310 firmanın ürünleri yer aldı.  100 yabancı ülkenin alım heyetlerinin yer aldığı fuar’da Manisa’dan sektörün önde gelen isimleri arasında yer alan firmalar da stant açtı. Manisalı firmaların yer aldığı stantlar ziyaretçilerin ilgi durağı oldu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş ve Kamil Yüzgenkaya, mobilya sektörünün buluşma noktası olarak görülen MODEKO fuarının açılışına katıldı. Fuar İzmir’de 29’uncu kez kapılarını ziyaretçilerine açan ve 11 Mart’a kadar gezilebilecek olan fuarın açılış töreninin ardından  Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil,  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş ve Kamil Yüzgenkaya,  MODEKO fuarında stant açan Manisalı firma sahipleri ve yöneticiler ile bir araya geldiler.

Manisa firmalarına ziyaret

Modern, klasik, eskitme, modüler mobilyalar ile masa, sandalye, kanepe, koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis, mutfak mobilyalarının yer aldığı fuarda, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş ve Kamil Yüzgenkaya,  Işıkal Mobilya, Erinöz Elektro Statik Ltd.Şti ve Masifhome firmalarının  standlarını ziyaret ederek, şirket sahipleriyle fuarı değerlendirdi.

Sektör temsilcilerinden Manisa TSO’ya teşekkür

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil,  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş ve Kamil Yüzgenkaya, MODEKO Fuarı’nda Manisalı firmaların stantlarını ziyaret etmesi, firma sahipleri ve yöneticiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Türkiye’nin mobilya sektörünün kalbinin attığı fuarda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Işıkal Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Hüseyin Işıkal, ziyaretlerinden dolayı Erbil, Altuntaş ve  Yüzgenkaya’ya teşekkür etti.

Fuarlar Ticarete yön veriyor

Günümüzde ticarette sınırların ortadan kalktığını belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Sektörel fuarların artık ticarete yön verdiğini görüyoruz. Bu yüzden de oda olarak fuarları önemsiyoruz. Üyelerimizi yurt içi ve yurt dışı fuarlara düzenlediğimiz organizasyonlarla  katılımlarını sağlıyoruz. MODEKO Fuarı da mobilya sektörünün en önemli fuarları arasında. Böylesine önemli fuarda Manisalı firmalarımızı, aynı zaman da oda  üyelerimizi yalnız bırakmak istemedik.  Fuarda stant açan Manisa’mızın sektörde lider olmuş firmalarını ziyaret ederek, fuar hakkında bilgi aldık’ diye konuştu.