Odamızdan Ziyaret Turu

07 Mart 2018

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Özer, Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı ve Manisa Defterdarlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Özer programları kapsamında ilk ziyaretlerini Manisa Vergi Dairesi Başkanlığına gerçekleştirdiler. Manisa Vergi Daire Başkan Vekili Ramazan Yaşar ve Gelir İdaresi Grup Müdür Vekilleri Mehmet Uslu, Dr.Hayrettin Çiçek ve Ruhi Petek ile bir araya gelen Erbil ve Özer, Manisa’nın son ekonomik verileri üzerine sohbet ettiler. Kurum ve kuruluşlarla yakın ilişkilere büyük önem verdiklerini belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, bu ziyaretleri gerçekleştirerek üyelerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını başkanlarımıza ileterek çözüme daha seri ve hızlı bir şekilde ulaştıklarını söyledi. Manisa’nın Türkiye ekonomisine katkı sağlayan ilk 10 il arasında 8. sırada yer aldığını belirten Başkan Erbil, ‘Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Ramazan Yaşar ve grup müdürlerimize teşekkür ediyorum. Kendileri bizlerle her zaman yakınlar ve bizlerle beraberler. Ben bu vesile ile vergi haftasını da kutluyorum’ diye konuştu.

Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Manisa’nın en büyük sivil toplum kurumunun yetkililerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Özer’in ikinci durağı Manisa Defterdarlığı oldu. Manisa Defterdarı Şenol Gezer’i makamında ziyaret eden Erbil ve Özer, ülke ekonomisi, Manisa ekonomisi ve güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulundular. Başkan Erbil, yaptıkları ziyaretlerle kurumlar arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesini hedeflediklerini belirtti. Defterdar Şenol Gezer ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Erbil ve Yönetim Kurulu Özer’e teşekkür etti.