SGK İl Müdürü Yavuz Kurt Manisa İş Dünyasına Teşvikler Hakkında Bilgi Verdi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı olağan meclis toplantısına konuk olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa TSO meclis üyelerine Sigorta Prim Teşvikleri başta olmak üzere SGK’nın istihdam artırıcı tedbirleri ve işveren yükümlülükleri hakkında bilgilendirme de bulundu.

Meclis toplantılarına her ay bir konuk davet ederek gündeme dair konular hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulunulmasına imkan sağlayan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Şubat ayı toplantısında SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’u konuk etti. SGK İl Müdürü Yavuz Kurt, yaklaşık 1.5 saat süren sunumunda Sigorta Prim Teşvikleri başta olmak üzere SGK’nın istihdam artırıcı tedbirleri ve işveren yükümlülükleri hakkında bilgilendirme de bulunurken yabancı işçi çalıştırmak için izlenecek yollar, iş kazası olaylarında bilinmesi gereken konular hakkında da meclis üyelerine detaylı bilgiler verdi. SGK İl Müdürü Yavuz Kurt, sunumunun sonunda meclis üyelerinden gelen soruları da cevaplandırdı.

Meclis Toplantılarında her ay bir konuk davet ederek gündeme dair gelişmeler hakkında detaylı bilgi sahibi olduklarını belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, ‘Şubat ayı meclis toplantımızda SGK İl Müdürümüzü konuk ettik. Kendisi bizlere kurumunun sağladığı  teşvikler hakkında detaylı bilgiler verdi. Eminim ki meclis üyelerimiz arasında iş yoğunluğunun verdiği tempoyla bu teşviklerin bir kısmını da gözden kaçırmış olabilirler. Sayın müdürümüzün detaylı sunumu ve akıcı anlatımıyla oldukça faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Gelecek aylarda da meclis toplantılarımıza kurum müdürlerimizi davet edeceğiz. Şahsım ve odamız adına Sayın İl Müdürümüz Yavuz Kurt ve ekibine meclis toplantımıza katılarak bizlere verdiği çok önemli bilgiler için teşekkür ediyorum’ dedi.