Odamız Üyeleri BAUTEC 2018 Berlin Uluslararası Yapı Ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na Katıldı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Altuntaş, Meclis Üyesi Arkın Şıktaşlı ve beraberinde yer alan 20 kişilik heyet Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen BAUTEC 2018 Berlin Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Manisalı işadamları yapı ve inşaat alanında son teknolojilerin sergilendiği fuarı gezerek yeni ürün ve makinalar ile ilgili bilgi sahibi oldular.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini fuar organizasyonları ile buluşturmaya devam ediyor. Yurt dışı ve yurt içi fuarlara yaptığı organizasyonlar ile Manisalı işadamlarına yeni pazarlar bulma olanağı sağlayan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, bu kez üyelerini Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen BAUTEC 2018 Berlin Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na götürdü.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Altuntaş, Meclis Üyesi Arkın Şıktaşlı ve beraberinde yer alan 20 kişilik heyet Almanya’nın başkenti Berlin’de 20-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenen BAUTEC 2018 Berlin Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Manisalı işadamları yapı ve inşaat alanında son teknolojilerin sergilendiği ve her yıl sektörde yeni buluşların yer aldığı fuarı gezerek yeni ürün ve makinalar ile ilgili bilgi sahibi oldular.

Üyelerinden gelen talep doğrultusunda Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen fuara katılma kararı aldıklarını belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Altuntaş, ‘İnşaat sektörü önemli bir istihdam kaynağı. Bu sektörü, hizmet aldığı iş kollarıyla birlikte değerlendirdiğimizde, çok geniş bir kesime hitap ediyor. İşgücü, teknoloji ve ekipman bakımından çok güçlü olan inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarımız, iki yılda bir Almanya’da düzenlenen fuara gitmek istediklerini bildirince, bizlerde gerekli girişimlerimizi yaptık. Üyelerimizi Berlin’deki fuarda buluşturduk’ diye konuştu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Arkın Şıktaşlı, iki yılda bir düzenlenen ve yaklaşık 500 katılımcının yer aldığı fuarın sektörün en önemli buluşmalarından biri olduğunu belirterek, ‘BAUTEC 2018 Berlin Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı sektörümüzde yer alan firmaların buluşma noktası. Manisalı işadamları olarak Yapı ve inşaat alanında son teknolojilerin yer aldığı fuarı inceleyip, yeni ürün ve makinaları görme fırsatına sahip olduk. Bu organizasyonu sağlayan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür ediyoruz’ dedi.

Manisa heyeti Berlin programı kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Berlin Başkonsolosluğunu ziyaret ettiler. Berlin Konsolosu Erdinç Evirgen ile bir araya gelen Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Altuntaş ve beraberindeki heyet, Berlin’de bulundukları süre içerisinde Manisa heyetine gösterdikleri yakın ilgi ve alakalı için konsolos Erdinç Evirgen’e teşekkür ettiler. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında da bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Altuntaş, ziyaretin sonunda konsolos Evirgen’e Manisa’nın yöresel ürünlerinden oluşan hediye takdiminde bulundu.