KOBİ’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı Başladı

02 Ocak 2018
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) 2018 yılına da hızlı bir başlangıç yaptı. 2017 yılında Zafer Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa bir çok projeyi hayata geçiren, düzenlemiş olduğu seminer ve toplantılarla üyelerini bilgilendiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, yeni yılın ilk gününde  KOBİ’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı projesine start verdi.

Netrevart Bilişim, Araştırma ve Geliştirme Danışmanlık Proje Uzmanı Eğitmen Hamza Kocatepe tarafından Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda verilen eğitimler, 09.30-16.30 saatleri arasında 4 gün sürecek. KOBİ’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı kapsamında katılımcılar, KOSGEB ve Kalkınma Ajansı Destekleri, TÜBİTAK ve TKDK Destekleri, AB ve Dünya Bankası Destekleri ile Bakanlıkların Destekleri hakkında detaylı bilgi sahibi olacaklar.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın maddi desteği ile gerçekleşen proje kapsamında Manisa’da faaliyet gösteren işletmelerin ve KOBİ’lerin sahipleri, bu firmalarda çalışan üst ve orta düzey yöneticileri, AR-GE mühendisleri, kalite uzmanları, proje finansmanı konularında çalışanlar, proje sahipleri, yatırımcılar ve girişimci adaylarının, Türkiye’de uygulanan ulusal ve uluslar arası hibe programları hakkında bilgilerinin artırılması amaçlanıyor.