Tayvan İşadamları Heyeti

Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 04 - 07 Mayıs 2015 tarihleri arasında Tayvan'a yönelik işadamları heyeti düzenlenecek olup, başkent Taipei şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda, iş gezilerinin yanısıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede, azami 20 katılımcıdan oluşacak olan bahse konu heyetimize katılmak isteyen firmaların http://goo.gl/7gsz54 adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 15 Nisan 2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları; organizasyon kapsamındaki uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), (Iban No : TR63 0001 5001 5804 8000 9986 04) Dolar hesabına 1.500.- ABD Doları avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödemesi yapmaları ve ilgili banka dekontunu abdullahkeskin@tim.org.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.