Slovenya, Slovakya, Romanya Resmi Ziyareti Kapsamında İş Forumları

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Slovenya (30 Mart 2015), Slovakya (31 Mart 2015) ve Romanya’ya (1 Nisan 2015) resmi ziyaretleri kapsamında, ilgili ülkelerin devlet başkanları, bakanları ve üst düzey yetkililerinin katılımlarıyla onurlandıracağı İş Forumları düzenlenecektir. Söz konusu İş Forumlarının yer ve saat bilgileri aşağıda yer almaktadır :
“Türkiye – Slovenya İş Forumu” Slovenya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle 30 Mart 2015 Pazartesi günü 13.00 – 17.00 saatleri arasında Ljubljana’da, Slovenya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda
“Türkiye – Slovakya İş Forumu”, Slovakya Yatırım ve Ticaret Geliştirme Ajansı (SARIO) işbirliğiyle 31 Mart 2015 Salı günü 13.00 – 17.00 saatleri arasında Bratislava’da, Slovakya Dışişleri Bakanlığı Congress Hall’da
“Türkiye – Romanya İş Forumu”, Romanya Ticaret ve Sanayi Odası(CCIR) işbirliğiyle 1 Nisan 2015 Çarsamba günü 13.00 – 18.00 saatleri arasında Bükreş’te, Romanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenecektir.
Orta Avrupa ile ticaret ve ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi açısından önem arz eden söz konusu İş Forumlarına katılmayı arzu eden üyelerimizin teyitlerinin aşağıda yer alan web linki üzerinden katılacakları İş Forumlarını belirtilerek iletilmeleri rica olunur.
Her İş Forumu için yerinden katılım sağlayacak iş dünyası temsilcilerimizin kendi konaklama, uçuş ve transferlerini organize etmeleri beklenmektedir. Bilgilerinize sunarız.