Fine Food Australia 2018

25 Haziran 2018

Melburn/AVUSTRALYA'da 10-13 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek "FINE FOOD AUSTRALIA 2018 Uluslararası Gıda Ürünleri - Makineleri - Restoran Ekipmanları Fuarı” milli katılım organizasyonunun 3. defa İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KUMİB) tarafından gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Avustralya ve bölge ülkelerine yönelik ihracat potansiyelinin yerinde görülmesi ve geliştirilebilmesi açısından fırsat niteliği taşıyan FINE FOOD AUSTRALIA 2018 FUARI Güney Yarım Küre'deki en büyük ticaret fuarı olarak nitelendirilmekte olup, 2017 yılında 40 ülkeden 1.000'i aşkın katılımcı firma yer almış ve dünyanın dört bir köşesinden yaklaşık 24.000 kişi ziyaret etmiştir. Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen katılımcıların, aşağıda yer alan Başvuru Formu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak ve katılım payı 1. taksit ödemesine dair banka dekontu ile birlikte İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine kurumeyve@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.

İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ
Fındık-Kuru Meyve Birlikleri Koordinasyon Şubesi
Bilgi için irtibat:
İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği
Fındık-Kuru Meyve Birlikleri Koordinasyon Şubesi
Samet ÖZGÜNDÜZ (0212 454 07 62)
Erdal BAŞAR (0212 454 05 48)
Zühal DUMAN (0212 454 07 63)
Faks: 0212 454 05 01
E-posta: kurumeyve@iib.org.tr