Kamerun (Douala) Ticaret Heyeti

25 Haziran 2018

T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu,  Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 13 – 16 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kamerun'a yönelik bir Ticaret Heyeti düzenlenecek olup, Douala'yı kapsayacak söz konusu organizasyonda Türkiye-Kamerun iş forumunun yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan ikili firma görüşmelerinin (B2B) gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyetimize, inşaat malzemeleri, makine ve aksamları, tarım makineleri, hazır giyim ve tekstil, enerji, gıda ve tarım ürünleri, şekerli ve çikolatalı mamuller ve meyve suları, demir-çelik, mobilya-ağaç ve orman ürünleri, elektrik-elektronik, alüminyum, cam ve seramik ürünleri, medikal ve tıbbi ilaçlar, otomotiv ve yan sanayi sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlerde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara göre imal ve ihraç eden firmalarımızın katılımlarında fayda görülmektedir.

Bu çerçevede, azami 20 firma temsilcisinden oluşacak heyetimize katılmak isteyen firmalarımızın en geç 12 Temmuz 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar   https://goo.gl/mkXnRs   adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ve organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak biletleri, konaklama, vize, toplantı, ve transfer işlemlerinden doğan giderlerinin karşılanmasını teminen 1.100-EURO tutarındaki katılım ücretini Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Güneşli Ticari Şubesi (Şube kodu: 1248), (IBAN No: TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35) (Swift Kodu: TVBATR2A) EURO hesabına yatırmaları ve ödeme dekontunu bestecoskuner@tim.org.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ödeme dekontları ulaştıktan sonra katılım kesinleşmekte olup, etkinlik kapsamında uçak biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcılarımızın katılımını iptal etmesi durumunda ücret iadesi yapılmamaktadır.

Nitelikli bir heyet programının gerçekleşmesi ve beklentilerin karşılanması için başvuru formlarının eksiksiz doldurulmaları ve ödemelerin vakitlice yapılması büyük önem arz etmektedir. Bilgilerinize rica olunur.