Seafood Expo North Aınerica 2019 Hakkında

25 Haziran 2018

Boston ABD'de 17·19 Mart 1019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Seafood Expo North America - Kuzey Amerika Su Ürünleri 2019 Fuarı'na yönelik olarak İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğince 4. Kez Türkiye Milli Katılımı organize edilmesi planlanmaktadır.

Amerika kıtasının, su Ürünleri sektöründeki en önemli fuarı olarak kabul edilen söz konusu etkinliğe yönelik olarak 2016 yılından itibaren düzenlenen Milli Katılım organizasyonları ve su ürünleri sektöründe ABD pazarındaki payı çok az olan Ülkemiz için pazara girişte önemli bir adım atılmıştır.

Bahse konu fuara ilişkin planlamanın sağlıklı olarak yapılabilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere, fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerinizin, 29 Haziran 2018 Cuma günü mesai saatleri bitimine kadar kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin ekte yer alan ön başvuru formunu doldurarak. İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterline 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya suurunleri@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgi için irtibat:
Su Ürünleri Sektör Şubesi