Odamıza Olan Geçmiş Dönem Aidat Borçlarınızı Yapılandırıyoruz

11 Haziran 2018

18 Mayıs 2018 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, 7143 Sayılı “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” un 10. maddesinin 9. fıkrası ile oda ve borsalara olan aidat borçları da yapılandırma kapsamına alınmıştır.

Söz konusu yapılandırma kapsamında 2017 yılı ve öncesi aidat borçlarınıza ilişkin 31 Temmuz 2018 tarihine kadar Odamıza başvuruda bulunabilirsiniz. Yapılandırma ile aidat borcunuzun gecikme zammı silinecek olup, anapara tutarınızı peşin veya 6 eşit taksite kadar birer aylık dönemler halinde ödeyebilirsiniz. Yapılandırılan aidat borcunuzun 1. Taksitinin son ödeme günü 31.07.2018 tarihidir.

Yapılandırılmış aidat borçlarınızın Kanun kapsamında belirtilen süre ve şekilde kısmen veya tamamen ödenmemesi halinde yapılandırılması bozulacak olup, ödenmeyen kısma isabet eden gecikme zamları da tahsil olunacaktır.

Bilgilerinize sunarız.