Nijerya Ticaret Heyeti

07 Haziran 2018

T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu,  Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 31 Temmuz – 2 Ağustos 2018 tarihleri arasında Nijerya Federal Cumhuriyeti'ne yönelik bir Ticaret Heyeti düzenlenecek olup Lagos'u kapsayacak söz konusu organizasyonda Türkiye-Nijerya iş forumunun yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan ikili firma görüşmelerinin (B2B) gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyetimize, Petrokimya, demir-çelik, alüminyum, cam ve seramik ürünleri, tıbbi ilaçlar, otomotiv endüstrisi, endüstriyel tuz, hazır giyim ve tekstil, makine ve aksamları, inşaat malzemeleri, kâğıt ve karton ürünleri, iş ve maden makineleri, elektrik-elektronik, su ürünleri, şekerli ve çikolatalı mamuller ve meyve suları, ambalajlama sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlerde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara göre imal ve ihraç eden firmalarımızın katılımlarında fayda görülmektedir.

Bu çerçevede, azami 40 firma temsilcisinden oluşacak heyete katılmak isteyen firmalarımızın en geç 6 Temmuz 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar https://goo.gl/voP8JX   adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ve organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak biletleri, konaklama, toplantı, ve transfer işlemlerinden doğan giderlerinin karşılanmasını teminen 1.480-USD tutarındaki katılım ücretini Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), (IBAN No: TR63 0001 5001 5804 8000 9986 04), USD hesabına yatırmaları ve ödeme dekontunu mehmetcesuroglu@tim.org.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Ödeme dekontları ulaştıktan sonra katılım kesinleşmekte olup, etkinlik kapsamında uçak biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcılarımızın katılımını iptal etmesi durumunda ücret iadesi yapılmamaktadır.

Dökümanlar
Gümrük Ticaret Bakanlığı