3. Afrika Uluslararası Bilişim ve İletişim Teknolojileri Fuarı

21 Mart 2018
10-12 Nisan 2018 tarihleri arasında Tunus’ta, Tunisie-Afrique Export tarafından, ‘3. Afrika Uluslararası Bilişim ve İletişim Teknolojileri Fuarı (SITIC Africa 2018)’ adlı etkinlik düzenlenecektir.

Tunus İletişim Teknolojileri ve Dijital Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ile gerçekleştirilecek etkinlik, bilişim ve iletişim teknolojileri ile kamu ve özel sektörlerin önde gelen 200’den fazla katılımcısına ev sahipliği yapacaktır.

Söz konusu etkinlik, bilişim teknolojileri alanında, Tunus’taki yerel ve uluslararası tarafların bir araya gelmesine ve bu alandaki yeniliklerin keşfedilmesine imkan sağlayacak olup, çoklu ortaklıklar üzerine gerçekleştirilecek olan etkinliklere ve bu alandaki Tunuslu ve uluslararası tüketici ve tedarikçiler ile yapılacak  B2B toplantılarına, katılım imkanı oluşturacaktır.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi, program ve katılım koşulları ekte tarafınıza sunulmakta olup, söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda iletişim bilgileri verilen sekreterya ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

İletişim için;
İnternet Sitesi: www.siticafrica.com