TRAVELEXPO Ankara Turizm Fuarı Düzenlenecektir

09 Mart 2018
22-25 Mart 2018 tarihleri arasında ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 3.sü uluslararası unvanıyla organize edilecek olan 'TRAVELEXPO Ankara Turizm Fuarı' düzenlenecektir.

Fuarın bu yılki alt teması 'Kültür Turizmi' olup, çeşitli etkinliklerin yanı sıra ikili görüşmelerin, atölye çalışmalarının, söyleşilerin ve dinletilerin gerçekleştirileceği  TRAVELEXPO Ankara Turizm Fuar süresince TUADER (Turizm Akademisyenleri Derneği), TAŞPAKON (Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu) ve Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi, ATİS Fuarcılık birlikteliğiyle GASTRONOMİ KONGRESİ, Gastronomi Çalıştayı, Gastronomi Panelleri, 7 Bölge 14 Lezzet isimli sunum ve Guinness Rekorlar Kitabı deneme etkinliği gerçekleştirilecektir.

Otellerin, seyahat acentelerinin, ulaştırma şirketlerinin, turizm medyasının ve sektörün diğer tüm aktörlerinin katılımcı olacağı fuara ilişkin detaylı bilgiye www.travelexpoankara.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.
Gümrük Ticaret Bakanlığı