Almanya Bautec İş ve İnceleme Gezisi Düzenlenecektir

25 Ocak 2018

Odamızca 20 – 25 Şubat 2018 tarihleri arasında Almanya Berlin’de gerçekleştirilecek olan Bautec Berlin 2018 Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na İş ve İnceleme Gezisi düzenlenecektir.

Ekte detayları sunulan gezinin KOSGEB İYİG desteği kapsamında gerçekleştirilmesi için KOSGEB Manisa Müdürlüğü’ne müracaatta bulunulmuş olup, KOSGEB üyesi olan katılımcılarımız KOSGEB onayı aldıkları takdirde gezi dönüşünde katılım bedellerinin %60’ına kadarını iade alabileceklerdir.

Ekte taslak program ve detayların yer aldığı heyetimize katılımlarınızı bekler saygılar sunarız.

Not: Kontenjanlarımızın sınırlı sayıda olması nedeni ile başvurular ücret yatırma önceliği sırasına göre kabul edilecektir. Son başvuru tarihi 9 Şubat 2018 Cuma günü’dür.

Yurt Dışı İş Gezisi Programının Kapsadığı İş Kolları: 41.20, 46.13, 46.72, 71.11, 71.12

Soru ve bilgi için; gizem.yaraslioglu@manisatso.org.tr

Dökümanlar
Gümrük Ticaret Bakanlığı