Manisa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yılı Kutlu Olsun

07 Eylül 2017
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa’nın düşman işgalinde kurtuluşunun 95’inci Yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.  Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Şanlı tarihimiz, Milletimizin bağımsız yaşama tutkusu ile varlığını sürdürmek için yaptığı inanılması güç mücadelelere ve savaşlara sahne olmuş nice kahramanlık destanları ile doludur. Bu yıl 95’incisini sevinç, gurur ve coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşayacağımız Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşu da bu bağımsız yaşama ülküsünün bir zaferidir.

Ülkesini sadece imanına ve vatanseverliğine güvenerek koruyan, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden mevzilerde yüreğiyle çarpışan ve bu amaç uğruna kanlarını döken, canlarını veren aziz şehitlerimiz toplumumuzun kutsal kabul ettiği değeridir. Büyük fedakârlıklar göstererek vatanı canları pahasına savunan ve düşmana teslim etmeyen kahraman ecdadımız ilelebet milletimizin gönlünde yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; Kurtuluş Savaşı’nda kahramanca mücadele ederek vatanımız uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, Manisalıların 8 Eylül Kurtuluş Bayramını kutluyorum."