Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’den Kurban Bayramı Mesajı

31 Ağustos 2017

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutladı.

Bayramların manevi değerlerimizin öne çıktığı özel ve önemli günler olduğunu belirten Erbil, ‘Manevi zenginliklerimizin yoğun yaşandığı, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bir kurban bayramına daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Kutsal Bayram günlerinde, Yüce dinimiz ve sosyal bünyemiz için yaşamsal ve vazgeçilmez değerlerin; kinden, dargınlıklardan ve hoşgörüsüzlükten arınmanın, daha bir bilincine varırız.

Bu bilinçle, Mübarek Kurban Bayramı’nı da sevgi, dostluk, kardeşlik, paylaşım, doğruluk ve dürüstlük gibi yüce değerlerin anlam ve öneminin daha derinden yaşandığı ve özümsendiği manevi bir atmosfer içinde kutlayacağız.

Kuvvetle inanıyorum ki, binlerce yıllık bir tarihe, engin bir devlet yönetimi birikimine, onur duyulacak bir uygarlık ve yaşam geleneğine, dayanışma kültürüne sahip Türkiye, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün zorlukların üstesinden gelecek güce sahiptir.

Bu duygu ve düşüncelerle, sevgili Manisalıların, saygıdeğer Üyelerimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramlarını kutluyor; Nice mutlu ve sağlıklı bayramlar yaşamalarını temenni ediyorum” dedi.