Kavalaexpo 2017 Fuarı

23 Ağustos 2017

06-11 Ekim 2017 tarihleri arasında Yunanistan Kavala Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, Enterprise Europe Network kapsamında, ‘KAVALAEXPO 2017 Fuarı’ düzenlenecektir.

Turizm konusunun öncelikli olduğu ve turizm sektöründeki firmalarla ‘Ekonomik Çeşitlendirme ve Sürdürülebilir Turizm Kaynakları’ hakkında toplantıların yapılacağı etkinlikte firmalar, kamu ve özel sektör temsilcileri ile bir araya gelme fırsatı bulacaklardır.

Fuara katılmak isteyen firmalarımıza Kavala Ticaret Odası tarafından ücretsiz stand temin edilecek, firmalarımızın Yönetim Kurulu Başkanlarının Kavala'daki 1 gece konaklama masrafları karşılanacaktır.

Söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgi ve etkinlik programına http://www.kavalaexpo.gr/ adresinden ulaşabilmekte olup fuara katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda iletişim bilgileri verilen sekreterya ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
Bilgilerinize sunarız.

İletişim Bilgileri: