28. Uluslararası Züchex Fuarı

23 Ağustos 2017
21-24 Eylül 2017 tarihleri arasında Tüyap/ İstanbul Fuar Merkezi’nde ‘28. Uluslararası Züchex Züccaciye, Ev ve Mutfak Eşyaları, Dekoratif, Hediyelik  ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’ düzenlenecektir.

500’ün üzerinde yerli ve 200’e yakın yabancı firmanın katılımıyla, 14 holde, 125.000 metrekare alanda düzenlenecek olan fuarda,  cam ürünleri,  çelik mutfak eşyaları, plastik, porselen ve seramik ürünler, tekstil, elektrikli ev aletleri, yapışmaz kaplama mutfak eşyaları, gümüş kaplama, hediyelik çeşitleri ve dekoratif mamuller sergilenecektir.

Türkiye’nin ve Dünya’nın en büyük markalarının aralarında bulunduğu söz konusu Fuar ile ilgili detaylı bilgiye http://www.zuchex.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. Fuar’a ilişkin kontenjan sınırlaması olduğundan, Fuar’a katılmak isteyen üyelerimizin en geç 05 Eylül 2017 tarihine kadar aşağıda iletişim bilgileri sunulan sekreterya ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

İletişim Bilgileri: